Wij geloven in een uitstekende service, degelijke kennis van zaken en transparant naar de klant, dat is onze sterke kant. Dat onze klanten tevreden moeten zijn, spreekt voor ons voor zich. Dit doen wij door het geven van het juiste advies en deskundigheid. Wij beschikken over de juiste technische en praktische kennis waardoor wij snel kunnen denken in oplossingen en eventueel  maatwerk.

Wij staan graag voor u klaar om alle vragen te beantwoorden en desgewenst plannen we een bezoek om de praktische kanten in kaart te brengen.

Maatwerk

Bouwen of verbouwen is een ingrijpende klus. Bouwbedrijf Sterk kan U begeleiden in het gehele project van de eerste plannen tot en met de afbouw en oplevering van het geheel...

Lees meer...

Advies op maat

Het bouwproces is complex en vol risico’s, alleen met een strakke sturing door een ervaren vakman worden bouwprojecten succesvol opgeleverd...

Lees meer...

Samenwerking

Om de kwaliteit hoog te houden en de wensen van de klant te kunnen vervullen zal Bouwbedrijf Sterk indien nodig de expertise van haar collega’s inschakelen van stukadoor, elektricien en andere collega’s binnen de branche.

Lees meer...

Aftimmerwerk

Bouwbedrijf Sterk is ook inzetbaar voor aftimmerwerk.

Lees meer...