BADKAMER

Uw badkamer is een centrale en veelgebruikte ruimte in uw woning. Gaat u een nieuwe uitzoeken? Dan neemt u daar de tijd voor. Want een badkamer kiest u voor nu en later. Zo zijn er eindeloze mogelijkheden qua opstelling, design, meubel en sanitair. Maakt u er een ware wellness van of kiest u toch liever voor praktisch en mooi ?

Na een goede oriëntatie weet u precies hoe uw nieuwe badkamer eruit komt te zien en kan Bouwbedrijf Sterk uw wensen in vervulling brengen.

Een goed plan

Het verbouwen van een badkamer heeft wel even wat voeten in aarde. Daarom staan we klaar om samen met u de verbouwing te plannen en geven we graag advies om ook het financiële plaatje rond te krijgen. Zo weet u precies waar u aan toe bent en komt u niet voor verassingen te staan.

Weet wat u wilt…….

Gaat u een badkamer kopen? Dan is het goed om van te voren wel al te weten wat u precies wilt. Wilt u een complete badkamer met bad, wastafel, aparte douche en toilet? Of kiest u liever voor een hypermoderne grote inloopdouche in plaats van een bad?

Vloer- en wandtegels zijn bepalend voor de uitstraling van uw badkamer. Kiest u voor modern of voor tijdloos? Kiezels of mozaïek ? Er zijn zoveel tegel soorten in alle kleuren, maten en vormen.