Een kunststof dakkapel is in alle maten, vormen en kleuren verkrijgbaar. Bouwbedrijf Sterk kan u verder informeren over de mogelijkheden.

Opgebouwd uit losse onderdelen

Een kunststof dakkapel kan opgebouwd worden uit losse onderdelen. Hierbij zijn de basisconstructie, de afwerking van de buitenzijde en het kozijn van kunststof. De basisconstructie kan ook van hout zijn. Veelgebruikte materialen voor de zijwangen en boeiborden zijn Trespa en Keralit. U kunt daarbij voor zowel een gladde afwerking als voor schroten kiezen.

Weinig onderhoud

Een dakkapel van kunststof heeft weinig onderhoud nodig. Afgezien van een jaarlijkse schoonmaakbeurt heeft u er geen omkijken naar en dat scheelt u een hoop tijd en geld. U hoeft bijvoorbeeld niet te schilderen. Daarnaast heeft het materiaal een lange levensduur. Uw dakopbouw gaat dus lang mee en is daarom een goede investering voor de toekomst.

Het uiterlijk van hout

Wilt u graag materiaal met de uitstraling van hout? Dan kunt u kiezen voor kunststof met een houtnerfstructuur. Het materiaal heeft dan een vergelijkbaar uiterlijk en u profiteert tegelijkertijd van de voordelen van kunststof.